Program


Szabadság FM

Szabadság FM

Maros András-Maruszki Balázs: Szabadság FM
Kapcsoljuk az ötvenes éveket

színház és stand up  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 13. kedd, 18:00

Jóóóóó reggelt, Szabadság!

“A proletáröntudat hajnalával kísért fényes jó reggelt a dolgozó népnek! Jelentem, Rákosi elvtárs felkelt, keljünk fel hát mi is! Jelentem, Rákosi elvtárs mosakodik,mosakodjunk hát mi is! Jelentem, Rákosi elvtárs reggelizik… addig hallgassunk egy kis zenét!”

A Szabadság FM-ben egy képzeletbeli rádióállomás az ötvenes évek Magyarországán. Ebben a rádióban kezdi el pályafutását „Janklovics” elvtárs, azaz Janklovics Péter, a Dumaszínházból jól ismert humorista. Legfőbb küldetése, hogy feszegesse a határokat, színt lopjon a szürkeségbe. Szerkesztőnője hiába figyelmezteti, Janklovics mindig elmegy a falig, ahol aztán nagyot koppan.

A történelem viszont lassan átveszi az irányítást a műsorok felett és úgy tűnik, végre eljön a nap, amikor Janklovicsnak már nem kell a sorok közé rejtenie a véleményét…

Politika, foci, divat, gasztro, kultúra: a színházi, stand up est sok zenével, humorral és filmbetéttel mutatja be az ötvenes éveket. Egy korszakot, melyben minden nehézsége ellenére az emberek ugyanúgy megélték az életet, szerettek, nevettek, és vágytak a szabadságra.

Az előadásban felcsendülnek a korszak híres slágerei, amelyeket a Belmondo zenekar frontembere, Czutor Zoltán hangszerelt újra Kovács Adrián segítségével.

A Színfolt Film és a Terror Háza közös produkciója.

Együttműködő partner: Lengyel Intézet

Ajánlatunk


Anyák és lányok, feleségek és szeretők szerepek és elvárások között sodródnak a férfiak által uralt, zárt világban, ahol az összefogás ereje és a szabadság iránti vágy megpróbál utat törni magának a megcsontosodott kötöttségek ellenére is.

Távlatok helyett sorsokat, történelem helyett személyes tragédiákat mutat fel ez a fájóan komikus, prózaian zenés történet.

Ajánló


Molnár Ferenc nemzetközileg is elismert ifjúsági regénye számos színpadi és filmes adaptációt ihletett, Magyarországon az egyik legolvasottabb és legnépszerűbb irodalmi…

A klasszikus magyar mesét, a Lúdas Matyit az általános iskolás korosztálynak ajánljuk. Fazekas Mihály alkotását Váradi Szabolcs álmodta színpadra, a…

Kultikus történet a legkisebbekben lakozó erőről, a barátságról és a világ megváltoztatásáról a lehető legegyszerűbb, de nagyszerűbb megoldásokkal...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!