Program


Találkozás Törőcsik Marival

Találkozás Törőcsik Marival

Az előadás elmarad!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 3. vasárnap, 18:00

Közreműködik: Jordán Tamás
Évtizedes barátság fűzi össze őket, Jordán Tamás rendszeresen látogatta a kórházban, látogatja a velemi házában Tőröcsik Mari színművésznőt. Ezúttal a Nagyszínpadon közönség előtt beszélgetnek.

Törőcsik Mari a Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas magyar színművésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

Jordán Tamás Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező, színigazgató, főiskolai docens, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

 

Ajánlatunk


Távlatok helyett sorsokat, történelem helyett személyes tragédiákat mutat fel ez a fájóan komikus, prózaian zenés történet.

Idén is megrendezzük a Weöres-versjátékot, ezúttal Weöres Sándor és kortárs költők verseinek feldolgozását állíthatják színpadra az általános iskolai csoportok.

Móricz Zsigmond azonos című regénye alapján a színpadi szöveget készítette: Tóth Réka Ágnes. A Weöres Sándor Színház és a Forte Társulat koprodukciója.

Ajánló


Molnár Ferenc nemzetközileg is elismert ifjúsági regénye számos színpadi és filmes adaptációt ihletett, Magyarországon az egyik legolvasottabb és legnépszerűbb irodalmi…

Béres Attila újra Szombathelyen rendez!

Kultikus történet a legkisebbekben lakozó erőről, a barátságról és a világ megváltoztatásáról a lehető legegyszerűbb, de nagyszerűbb megoldásokkal...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!