Program


Egy kanál víz.
3

Egy kanál víz.

David Mamet 1983-as Pulitzer-díjas drámája (eredeti címe: Glengarry Glen Ross) a „sales”-esek világába enged bepillantást.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 3. szerda, 19:00

Egy este és egy nap történéseinek vagyunk a szemtanúi. Egy olyan világba láthatunk bele, amelyben csak győztesek és vesztesek vannak. Ha eladsz: sikeres vagy, ha nem: alkalmatlan. De a darab nem csak az eladási eredményeknek kiszolgáltatott kereskedők életét mutatja meg. Egy este valaki feltörte az ingatlaniroda széfjét, hogy megszerezze a mindennél fontosabb listát, vagyis a címeket, amelyek alapján az értékesítés folyt. A listát vissza kell szerezni, ezt a nyomozást izgulhatjuk végig David Mamet saját élményeit (egy ideig telemarketingesként dolgozott egy chicagói ingatlanvállalkozásnál) feldolgozó, pörgő, remek színészi alakításoknak lehetőséget adó kortárs amerikai drámájában.

Szereplők:

SHELLY LEVENE Orosz Róbert

RICHARD ROMA Horváth Ákos

JOHN WILLIAMSON Kelemen Zoltán

JAMES LINGK Szabó Róbert Endre

GEORGE AARONOW Domokos Zsolt

DAVE MOSS Róbert Gábor

BAYLEN nyomozó Móri Csaba KecsaAlkotók:

jelmeztervező Tihanyi Ildi

díszlettervező Rusznyák Gábor

dramaturg Tóth Réka Ágnes

hangosító Szalacsy Tamás

kellékes Takács Viktória

világosító Boros Dániel

ügyelő Bors Gyula

rendezőasszisztens Papp-Ionescu Dóra

 

RENDEZŐ Rusznyák Gábor

 

Ajánlatunk


A legrangosabb szakmai elismeréseit gálaműsor keretében hirdeti ki színházunk 2024-ben is. Az évadban nyújtott kiemelkedő teljesítményért elismerést kap az évad legjobb színésze, a legjobb háttérdolgozó és gazdára talál a közönségdíj. A belépőjegy ára tartalmazza a gálaműsort követő pezsgős fogadást is.

Anyák és lányok, feleségek és szeretők szerepek és elvárások között sodródnak a férfiak által uralt, zárt világban, ahol az összefogás ereje és a szabadság iránti vágy megpróbál utat törni magának a megcsontosodott kötöttségek ellenére is.

Ajánló


Generációk és világok ütköznek egymással egy egyre forrongóbb és labilisabb időszakban, a világ egyik legismertebb musicaljében.

Kultikus történet a legkisebbekben lakozó erőről, a barátságról és a világ megváltoztatásáról a lehető legegyszerűbb, de nagyszerűbb megoldásokkal...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!