Program


Egy kanál víz.
3

Egy kanál víz.

David Mamet 1983-as Pulitzer-díjas drámája (eredeti címe: Glengarry Glen Ross) a „sales”-esek világába enged bepillantást.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 3. szerda, 19:00

Egy este és egy nap történéseinek vagyunk a szemtanúi. Egy olyan világba láthatunk bele, amelyben csak győztesek és vesztesek vannak. Ha eladsz: sikeres vagy, ha nem: alkalmatlan. De a darab nem csak az eladási eredményeknek kiszolgáltatott kereskedők életét mutatja meg. Egy este valaki feltörte az ingatlaniroda széfjét, hogy megszerezze a mindennél fontosabb listát, vagyis a címeket, amelyek alapján az értékesítés folyt. A listát vissza kell szerezni, ezt a nyomozást izgulhatjuk végig David Mamet saját élményeit (egy ideig telemarketingesként dolgozott egy chicagói ingatlanvállalkozásnál) feldolgozó, pörgő, remek színészi alakításoknak lehetőséget adó kortárs amerikai drámájában.

Szereplők:

SHELLY LEVENE Orosz Róbert

RICHARD ROMA Horváth Ákos

JOHN WILLIAMSON Kelemen Zoltán

JAMES LINGK Szabó Róbert Endre

GEORGE AARONOW Domokos Zsolt

DAVE MOSS Róbert Gábor

BAYLEN nyomozó Móri Csaba Kecsa



Alkotók:

jelmeztervező Tihanyi Ildi

díszlettervező Rusznyák Gábor

dramaturg Tóth Réka Ágnes

hangosító Szalacsy Tamás

kellékes Takács Viktória

világosító Boros Dániel

ügyelő Bors Gyula

rendezőasszisztens Papp-Ionescu Dóra

 

RENDEZŐ Rusznyák Gábor

 

Ajánlatunk


Molnár Ferenc nemzetközileg is elismert ifjúsági regénye számos színpadi és filmes adaptációt ihletett, Magyarországon az egyik legolvasottabb és legnépszerűbb irodalmi mű. A zenés verzió ötlete a 2005-ös A Nagy Könyv című műsor után született: Geszti Péter, Dés László és Grecsó Krisztián munkája, a szöveghez felhasználták Török Sándor átdolgozásának néhány elemét is.

Anyák és lányok, feleségek és szeretők szerepek és elvárások között sodródnak a férfiak által uralt, zárt világban, ahol az összefogás ereje és a szabadság iránti vágy megpróbál utat törni magának a megcsontosodott kötöttségek ellenére is.

Ajánló


Mit akarnak ezek még? – kérdeztük húszévesen, ha az idősebbek szerelméről esett szó. Pedig az ember sohasem túl öreg ahhoz,…

Kultikus történet a legkisebbekben lakozó erőről, a barátságról és a világ megváltoztatásáról a lehető legegyszerűbb, de nagyszerűbb megoldásokkal...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!