Program


Toldi

Toldi

A Forte Társulat vendégelőadása. A 2014-ben végzett fizikai színházi rendező-koreográfus osztály előadása Arany János klasszikusa nyomán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 2. kedd, 17:00

A 2014-ben végzett fizikai színházi rendező-koreográfus osztály előadása Arany János klasszikusa nyomán. Az előadás során a teljes Arany-mű elhangzik, miközben a mozgás, a zene, a tánc és a szöveg is szerves részévé válik.  

szereplők: Gyöngy Zsuzsa/Zsíros Linda, Hegymegi Máté/Widder Kristóf, Horkay Barnabás, Fehér László, Pallag Márton, Varga Krisztina, Zsíros Linda/Zsigmond Emőke/Hojsza Henrietta

   
zene: Dresch Mihály
fény: Payer Ferenc
asszisztens: Garádi Gréta
produkciós vezető: Trifonov Dóra
rendező-koreográfus: Horváth Csaba

Ajánlatunk


A legrangosabb szakmai elismeréseit gálaműsor keretében hirdeti ki színházunk 2024-ben is. Az évadban nyújtott kiemelkedő teljesítményért elismerést kap az évad legjobb színésze, a legjobb háttérdolgozó és gazdára talál a közönségdíj. A belépőjegy ára tartalmazza a gálaműsort követő pezsgős fogadást is.

Kultikus történet a legkisebbekben lakozó erőről, a barátságról és a világ megváltoztatásáról a lehető legegyszerűbb, de nagyszerűbb megoldásokkal...

“Két kezem formálja, a lábam járja, szívem muzsikája!“ Magyar cigány mesterségek, virtuóz táncok, életérzések… A Fitos Dezső Társulat vendégjátéka a Határvonalak Színházi Fesztiválon.

Ajánló


A Tesztoszteron ironikus és humoros látlelet a nemek közti különbségekről és azonosságokról, frusztrációkról és félelmekről, magunkkal hozott és öntudatlanul is…

Generációk és világok ütköznek egymással egy egyre forrongóbb és labilisabb időszakban, a világ egyik legismertebb musicaljében.

Füst a szemében: ez volt Cseh Tamás indiánneve. És ez Vecsei H. Miklós, Szabó Balázs és Ratkóczi Huba estjének a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!